Nexta-Tech

Italiaans design afstandsbediening voor verlichting van huis en kantoor

Afstandsbediening

GEMAK

De handige combinatie van alle gewenste functies, zoals dimmen, aan/uit of kleur wisselen zorgt voor een plezierige gebruiksbeleving.

DESIGN

Een afstandsbediening maken kunnen er vele. Het er uit laten zien als een sieraad slechts enkele.

FUNCTIES

Alle functies in een oogopslag beschikbaar en simpel intuïtief te gebruiken.

ROBUUST

Ontworpen, ontwikkeld en gemaakt door Europese bedrijven, gericht op lange termijn kwaliteit en degelijkheid.

Al meer dan twaalf jaar is de grondlegger van Nexta-Tech bezig met afstandsbediening. Hierdoor heeft hij het leven van veel mensen comfortabeler gemaakt. Eerst gedurende een periode van tien jaar voor garagepoorten. Totdat dat bedrijf opging in een groter geheel.Toen werd het tijd voor wat anders.

Twee jaar geleden is de grondlegger opnieuw begonnen maar nu voor verlichting. Echter geen systeem dat als een “jack-of-all-trades” geschikt is voor alle soorten van domotica. Zoals je zoveel ziet op de markt. In plaats daarvan een systeem dat helemaal geconcentreerd is op een ding. Namelijk het optimaal regelen van functies die te maken hebben met verlichting. Gewenste verlichting in uw kantoor of huis of wering van ongewenste verlichting die van buiten komt.

Met deze apparatuur bedient u, in elke omstandigheid, volledig storingsvrij, uw verlichting, zonwering of luiken. Ongeacht op welke plek u zich in uw bedrijf, kantoor, huis of buitenomgeving bevindt.

U kunt kiezen voor een afstandsbediening in uw hand, een knop aan de muur of uw smartphone. Bijna alle ontvangers zijn er zowel bedraad als draadloos. Hierdoor is er voor uw situatie altijd een passende oplossing.

De apparatuur werkt op radiotechnologie. Het gebruikt een internationaal voor dit doel gereserveerde frequentie en is daarmee 100% veilig voor mens en dier. Door de gebruikte radiotechnologie gaan signalen door muren heen en kunnen grote afstanden, tot wel 800 meter, overbrugd worden.

Connect With Our Store